Как да залагаме успешно на Бокс

Как да залагаме успешно на Бокс 1

Боксът е атрактивен спорт и носи адреналин, както на редовите фенове, така и на любителите на онлайн залаганията по цял свят отдавна. Боксовите срещи носят силен емоционален заряд и са истински екшън, от който може да спечелите бързи пари, докато се наслаждавате на двубоите и стискате палци на фаворитите си.

За съжаление на залагащите, при бокса няма чак толкова много на брой събития през календарната година, макар букмейкърите да предлагат опции за залагане и на различни галавечери и топ двубои. Големите боксови сблъсъци привличат милиони почитатели и мнозина, които обичат да залагат на тези срещи. Затова и боксовите мачове имат все по-висока гледаемост и все повече фенове, съответно и все повече хора, които залагат на тях.

Тук ще намерите високи коефициенти, особено при някои типове залози, възможност за висока печалба и разбира се, силна тръпка, каквато има в много малки други спортове. За да залагаме успешно на бокс, трябва разбира се да сме добре подготвени. Успешната прогноза в този спорт далеч не е проста работа. Предварителното проучване е много важно и често решаващо за успеха на залагащия. Гледането на спортните новини и четенето на известни спортни анализатори са само част от работата. Истинските професионалисти в спортните залагания обачем отиват и по-далеч, за да си гарантират успех. Те следят статистиките, проверяват резултатите и гледат интервютата на състезателите, интересуват се от формата и мерките им, знаят кога и къде са мачовете.

 

Основни правила в бокса

Най-важното, което трябва да знаете, преди да пристъпите към залози на бокс е да знаете правилата. Така ще си гарантирате, че ще имате адекватен и обективен поглед над играта и няма как да ви убегне важен момент от мача.

Правилата в бокса не са сложни, затова и няма да ви бъде трудно да ги запомните. Първото и най-важно правило е, че са забранени ударите с рамене, крака, лакти или глава. Задължително е ударите да бъдат нанасяни с юмрук и това да не става, ако противника е с гръб. Удари са забранени и по време на клинч.

Изходът в мачовете се определя от нокаут или чрез съдийско решение. Тук е важно да знаете, че нокаут се определя, когато един от двамата боксьори е на земята повече от 10 секунди. В това време удари също са забранени. Ако не се стигне до нокаут в даден мач, победител се излъчва от тримата съдии покрай ринга.

Основни термини в бокса

Естествено, освен правилата е необходимо да сте запознати и с терминологията в бокса. Тук е още по-лесно, тъй като основните термини, които задължително трябва да знаете са няколко.

  • Нокаут – Когато единият от двамата боксьори е на земята повече от 10 секунди.
  • Нокдаун – Когато единият от двамата състезатели е на земята, но успява да се върне в мача за по-малко от 10 секунди.
  • Техническо решение – Когато победител бъде определен на база точките на съдиите.
  • Технически нокаут – Когато съдията прекрати срещата, поради невъзможност единия от двамата играчи да продължи.

Каква информация трябва да знаем преди да залагаме на Бокс

Изключително важни са спецификата игра и основните характеристики на боксьорите, стиловете им на игра, дали предпочитат защитната тактика или играят открито и нападателно, методите на ударите им и т.н.

Винаги трябва да анализирате добре противниците преди мач и да сте наясно с качествата и недостатъците им. Колко са силни ръцете и краката им. Има ли голяма разлика в теглото и ръста им. Какво е моментното им състояние, формата им, психическото и физическото им състояние. На каква възраст са. Колко победи и загуби имат. Силни и слаби страни, ръката с която играят. Дали имат серии с победи или победи с нокаут.

Важно е да следите и новините около двамата състезатели, особено в дните преди състезанието. Може да се окаже, че сте пропуснали важна информация, която да доведе до грешна прогноза от ваша страна.

Да залагаш интуитивно е интересно, но далеч по-големи гаранции за успех ще имате ако подплатите своя късмет със задълбочени познания в областта на бокса и следенето на събитията около него.

 

Опции и пазари при залози на бокс

Въпреки сравнително малкия брой събития, боксът дава доста опции за залагане, като разбира се най-популярната от тях е за победител в мача. Други възможности, които ще имате за залог са:

По какъв начин ще бъде присъдена победа – Тук ще ви трябва доста повече подготовка, тъй като освен победителя, трябва да определите и начина по който тя ще се случи.

  • Залог на общ брой рундове
  • В кой рунд ще свърши мача
  • Ще се изиграят ли всички части в мача

Откакто съществува този спорт, съществуват и залозите на боксови срещи. За мнозина, те се оказват страхотен начин да спечелиш пари, докато се наслаждаваш на двубоите. Тази игра практически през цялото си развитие е неизменно свързана със залозите. Статистика ни посочва, че вече 30 години точно боксът е един от спортовете, които се радват на най-голям интерес. Затова и редица букмейкъри, като Уинбет, които го имат добавен към портфолиото си с директен  Winbet вход, където можете да намерите редица събития на бокс. Пазари не липсват и в астрийският bwin, където освен това ще намерите и много високи коефициенти за всяко едно събитие.

Заключение

[alert type=”info” icon-size=”normal”]Боксът трудно се подлага на прогнози и затова е толкова интересен и привлича милиони почитатели по цял свят откакто съществува като спорт.[/alert]

Боксовите срещи често са напълно непредвидими и може да се изненадате приятно, ако например заложите срещу фаворита за сметка на аутсайдера. Тогава ще спечелите много повече при успех.

За да са успешни вашите залози, освен свичко е повече от задължително да сте запознати с правилата в бокса, с ударите, термините и стратегиите. В бокса няма много правила и те са прости за разбиране,  така че това няма да ви коства много усилия, но е ви бъде от голяма полза в залагането.

Не са малко и хората, които редовно залагат на сляпо и разчитат на интуицията си. Те избират боксьорите по симпатия, без да имат реална представа за качествата на съперниците. Тези залози рядко обаче излизат печеливши, затова е много важно да следите какво се случва на ринга, да не подценявате статистиката и разбира се, да залагате разумно.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

PalmsBet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 30лв.

рейтинг

9.5
Най-Препоръчван

Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв

рейтинг

9.4
Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu 24 ян. 2021 12:30 pm
Коняспор лого
Коняспор
0 0
Анталияспор лого
Анталияспор
24 ян. 2021 12:30 pm
Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu
Коняспор
0
0
Анталияспор
Fortuna Sittard Stadion 24 ян. 2021 1:15 pm
Фортуна Ситард лого
Фортуна Ситард
1 2
Аякс лого
Аякс
24 ян. 2021 1:15 pm
Fortuna Sittard Stadion
Фортуна Ситард
1
2
Аякс
Allianz Stadium 24 ян. 2021 1:30 pm
Ювентус лого
Ювентус
2 0
Болоня лого
Болоня
24 ян. 2021 1:30 pm
Allianz Stadium
Ювентус
2
0
Болоня
Stade Matmut-Atlantique 24 ян. 2021 2:00 pm
Бордо лого
Бордо
2 1
Анже лого
Анже
24 ян. 2021 2:00 pm
Stade Matmut-Atlantique
Бордо
2
1
Анже
Stamford Bridge 24 ян. 2021 2:00 pm
Челси лого
Челси
3 1
Лутън лого
Лутън
24 ян. 2021 2:00 pm
Stamford Bridge
Челси
3
1
Лутън
Deepdale 24 ян. 2021 2:30 pm
Престън Норт Енд лого
Престън Норт Енд
0 0
Рединг лого
Рединг
24 ян. 2021 2:30 pm
Deepdale
Престън Норт Енд
0
0
Рединг
Estadio El Sadar 24 ян. 2021 3:00 pm
Осасуна лого
Осасуна
3 1
Гранада лого
Гранада
24 ян. 2021 3:00 pm
Estadio El Sadar
Осасуна
3
1
Гранада
Yeni Malatya Stadyumu 24 ян. 2021 3:00 pm
Йени Малатияспор лого
Йени Малатияспор
0 1
Галатасарай лого
Галатасарай
24 ян. 2021 3:00 pm
Yeni Malatya Stadyumu
Йени Малатияспор
0
1
Галатасарай
Denizli Atatürk Stadyumu 24 ян. 2021 3:00 pm
Денизлиспор лого
Денизлиспор
1 2
Карагюмрюк лого
Карагюмрюк
24 ян. 2021 3:00 pm
Denizli Atatürk Stadyumu
Денизлиспор
1
2
Карагюмрюк
De Grolsch Veste 24 ян. 2021 3:30 pm
Твенте лого
Твенте
0 1
ВВВ Венло лого
ВВВ Венло
24 ян. 2021 3:30 pm
De Grolsch Veste
Твенте
0
1
ВВВ Венло
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P