Как да залагаме успешно на крикет

Как да залагаме успешно на крикет 1

Крикетът е игра с много и различни пазари. Формати и турнири. При крикета има телевизионен мач почти всеки ден, понякога два или три и голямо разнообразие от пазари. Освен това, този спорт включва толкова много нюанси, всички от които имат дълбоки последици за резултата от всеки мач и подавания. Развивайки подробно разбиране за тези нюанси, добре проученият и дисциплиниран залагащ скоро ще се радва на значително предимство в сравнение с останалите. Освен това крикетът стана доста по-популярен последно време, което прави достъпът до полезни материали по-лесен и бърз. Мнозина букмейкъри вече добавиха залозите на крикет към портфолиото си, включително и българските ефбет онлайн и Winbet България.

 

Има пет основни формата:

 • Петдневни тестови срещи с участието на международни страни. Те обикновено се играят през серия с продължителност до пет мача.
 • Четиридневни мачове между английските графства. В тези случаи важат като цяло същите принципи на залагане, както при тестовете.
 • Петдесет и повече странични мача, в които обикновено участват международни страни. Отново те обикновено са част от серия или много отборен турнир, като Световната купа или ICC Trophy.
 • Четиридесет и повече странични мача между английските графства в трофея CB40. Стратегическите критерии за търговия с тях са същите като за 50 над мача.
 • Двадесет и повече на странични мачове. Това е световен феномен, с четири основни клубни турнира и международна сцена. Най-големият клубен турнир е индийската Висша лига, игран през шест седмици през април. В Англия има Купа Двадесет. Австралия е домакин на Big Bash и накрая на Карибите T20. Накрая за клубовете има Шампионската лига Twenty20.

 

Най-популярните пазари

Хендикап в мача

 • Победител в мача
 • Шестици в мача
 • Общо ръна в мача
 • Най-много рън аут
 • Резултат в ининг
 • Общо ръна на 1-во оувър
 • Най-добър батсман
 • Най-добър боулър
 • Краен победител – шампион

 

Съвети и Стратегии за залози на крикет

 • Опознайте играчите

Опознайте играчите, техните умения, предпочитани формати и условия Само най-добрите могат да се представят добре при всякакви условия. Например, повечето играчи от Индийския не успяват да се представят добре, когато обикалят Англия, Австралия и Южна Африка. Причината е, че те учат играта и играят предимно на индийски терени, които са склонни да бъдат бавни, с много по-нисък отскок, отколкото се срещат в тези други страни. По същата причина английските играчи рядко са давали най-доброто при игрите на други терени.

В идеалния случай, винаги трябва да има мнение дали терена ще благоприятства батсмените или боулерите и кой тип; как ще се играе по-късно през деня или в тестовите мачове; каква ще е честотата на стартиране, както в краткосрочен план, така и в хода на подаванията и мача.

 • Разберете въздействието на времето

Също така метерологичните условия определят не само дали трябва да се играе или не, но и естеството на мача. Когато лошото време води до намаляване на броя на оверсайзите в еднодневните мачове, сложна формула, известна като метод на Duckworth Lewis, се използва за нулиране на ваталите. Това може да има огромно влияние върху пазара на победители в мачовете и изисква наблюдение. Очаквайте драматични промени и не пренебрегвайте високите коефициенти

 • Проучете статистиката и миналите резултати

Преди да заложите на някой мач, проверете миналите резултати на въпросния терен, като използвате инструмент като Stats Guru. Миналите тенденции на почти всяко място ще предлагат полезни указания по отношение на победителя в мача, характеристиките на терена, общите подавания и скоростта на изпълнение.

 • Силните и слабите страни

Внимателно проучете силните и слабите страни на отборите, за да направите най-точния залог.

Успешното залагане на крикет изисква дисциплина, добро управление на парите, съчетано със способността за последователно идентифициране на стойността на залаганията. В началото, докато натрупате опит ви съветваме да се възползвате от офертите, които букмейкърите предлагат за залози на спорт, като например bet365 бонуси. Така рискът става много по-малък.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8

Bwin

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв.

рейтинг

9.1
Най-Популярен

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

рейтинг

9.7
25 ян. 2021 3:00 pm
Касъмпаша лого
Касъмпаша
- -
Сивасспор лого
Сивасспор
25 ян. 2021 3:00 pm
Касъмпаша
-
-
Сивасспор
Estádio Nacional 25 ян. 2021 4:30 pm
Белененсеш лого
Белененсеш
- -
Тондела лого
Тондела
25 ян. 2021 4:30 pm
Estádio Nacional
Белененсеш
-
-
Тондела
25 ян. 2021 6:00 pm
Аланияспор лого
Аланияспор
- -
Анкарагюджю лого
Анкарагюджю
25 ян. 2021 6:00 pm
Аланияспор
-
-
Анкарагюджю
25 ян. 2021 6:00 pm
Фенербахче лого
Фенербахче
- -
Кайзериспор лого
Кайзериспор
25 ян. 2021 6:00 pm
Фенербахче
-
-
Кайзериспор
Estádio do Rio Ave Futebol Clube 25 ян. 2021 6:30 pm
Рио Аве лого
Рио Аве
- -
Санта Клара лого
Санта Клара
25 ян. 2021 6:30 pm
Estádio do Rio Ave Futebol Clube
Рио Аве
-
-
Санта Клара
25 ян. 2021 7:00 pm
Бенфика лого
Бенфика
- -
ФК Национал лого
ФК Национал
25 ян. 2021 7:00 pm
Бенфика
-
-
ФК Национал
Adams Park 25 ян. 2021 9:45 pm
Уикъмб лого
Уикъмб
- -
Тотнъм лого
Тотнъм
25 ян. 2021 9:45 pm
Adams Park
Уикъмб
-
-
Тотнъм
San Mamés Barria 25 ян. 2021 10:00 pm
Атлетик Билбао лого
Атлетик Билбао
- -
Хетафе лого
Хетафе
25 ян. 2021 10:00 pm
San Mamés Barria
Атлетик Билбао
-
-
Хетафе
Estádio de São Lúis 25 ян. 2021 10:15 pm
Фаренсе лого
Фаренсе
- -
Порто лого
Порто
25 ян. 2021 10:15 pm
Estádio de São Lúis
Фаренсе
-
-
Порто
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P