Как да залагаме успешно на снукър

Как да залагаме успешно на снукър 1

Снукърът е игра за професионалисти. През цялата година има редица турнири, които се провеждат и на които могат да залагат любителите на този вид събития. Затова и много от букмейкърите предлагат такъв вид залози. Повечето от тях, обаче, предлагат залози само за водещи снукър събития. Затова преди да изберете букмейкъра, разгледайте какви събития предлага.

 

Водещи турнири по снукър

 • Световен снукър шампионат

Това е най-престижното събитие по снукър. То е с най-добър награден фонд. В последните години приближава 2 милиона английски лири. Напоследък най-голям спонсор на турнира са различни букмейкъри, затова е и толкова силно засегнат в сайтовете им за залагания.

 • Шампионат на Великобритания

Този турнир също носи точки на играчите на снукър. Той е на второ място по престиж. Обикновено се провежда края на ноември-началото на декември.

 • Снукър Мастърс

Професионален турнир по снукър. В него се участва само с покана. Този турнир и предните два правят Тройната корона на най-престижните турнири по снукър. Снукър Мастърс не носи точки за ранглиста.

 • World open

В него участват едни от най-добрите играчи на снукър. Целта е да се трупат точки за ранглиста.

 • Европейски Мастърс

В него се включват 64 играчи, а целта е крайната победа.

 • Шанхай Мастърс

Този турнир не носи точки в ранглистата. Въпреки това е много престижен и отново е само с покани. Участват само най-добрите играчи. Шанхай Мастърс е достъпен през платформата на bet 365.
В България също е имало турнири по снукър в София и Пловдив, а през 2018г. се е случил и паметния сблъсък между Джон Хигинс и Марк Уилямс.

 

Кои са най-популярните залози за снукър?

Първо, можете да заложите на победителя от всеки турнир по снукър. Клиентите могат да направят залог преди началото на турнира или алтернативно да залагат победителя по време на играта. Всъщност понякога си струва да се изчака, докато дадено събитие е започнало, преди да се опитате да направите прогнозата си. Други залози могат да бъдат “за достигане до финала”, “печелене на четвърт”.
След това имате залагания на мач, който е най-популярният тип залагания. Така че може да искате да подкрепите играч на снукър. Може да искате акумулатор с няколко играчи, които да спечелят съответните си игри по време на турнир. Предимството на акумулатора е, че получавате по-големи коефициенти с различни селекции.

Като алтернатива можете да заложите на хендикапа. Просто кажете, че Играч А и Играч Б играят първо до 5 кадъра. Играч A може да е 1.91 с -2.5 кадър с хендикап, което означава, че ще трябва да спечелите 5-2, 5-1 или 5-0, за да покриете линията. +2.5 хендикап на Играч Б означава, че трябва да получат само три кадъра, за да спечелите хендикапа.

Хендикапът може да звучи сложно, но всъщност може да бъде чудесен начин за залагане на мач на снукър, особено ако букмейкърите очакват това да е едностранно. Дали даден букмейкър има правилното си прогнозиране за конкретен мач.

 

Опции за залагане при снукър

 • Хендикап
 • Най-голяма серия
 • Победител в мача
 • Общо фрейма
 • Точен резултат
 • Азиатски хендикап
 • Стотици в мача
 • 147 в мача
 • Първи до брой фрейма
 • Шампион

 

Как да направите печалба залагайки на снукър

Залагането на победителя в турнира изисква малко късмет. В края на краищата има няколко мача в турнира, които отиват до финалната рамка и тези мачове могат да бъдат решени с късмет.
Някои желаещи да залагат ще изберат повече от един играч, за да спечелят определен турнир. Естествено помага да се разгледа жребият за турнир, ако все още искате да подкрепите няколко играчи, които всички са изтеглени в една и съща половина.

По отношение на това кои играчи да изберете, помага разглеждането на минали игри и също така е важно да се разбере, че някои професионалисти са надценени от букмейкърите. Причината да бъдат надценявани е, че много хора искат да ги подкрепят, защото са спечелили много турнири в миналото. Въпреки това, играчите често печелят, когато са заложили на по-малко известните играчи и ще видите, че различни победители излизат през цялата година.

Също така си струва да разгледате формата на определен турнир. Някои играчи се справят добре с мач с най-добрите от девет кадри, но могат да се преборят в Световното първенство и в други големи турнири, където мачовете се играят в по-дълъг формат.

По темата за Световното първенство си струва да обърнете внимание на квалификационния етап за този конкретен турнир.

 

Как да заложите в игра на Снукър

Залаганията на снукър са много популярни. Това означава, че коефициентите често се променят и играчите могат да спечелят, като правят успешни залози въз основа на това, което виждат. Винаги е важно да запомните, че коефициентите обикновено се основават на това, което мислят търговците, както и сумите, които са взели за всеки играч. Има купища пазари за залагания в игра, когато става дума за снукър. Можете да заложите на победителя от Next Frame, състезание до 20 точки и дори Next Color Potted.

[alert type=”info” icon-size=”normal”]Важно е обаче да запомните, че много от тези пазари на живо са напълно случайни и че е вероятно да загубите пари с течение на времето.[/alert]

Гледайте предаване на живо на снукър

Благодарение на някои букмейкъри, като 22 bet можете да гледате стрийминг на живо на много турнири за снукър. Качеството на картината е много добро и разбира се, че In-Play залаганията и предаването на живо вървят ръка за ръка.

Заключение

Снукърът е спорт, който предлага много възможности за залагания. Това, че не е чак толкова популярен, ви дава възможност за печалба на по-високи коефициенти. Един от най-удачните варианти за залог са победител в срещата или бъдещият шампион на турнира. Много добра възможност е и залагането на живо, защото опциите за печалба са доста. Залозите на снукър са добър начин за забавление, както и за печалба.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Bwin

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв.

рейтинг

9.1
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8
Най-Популярен

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

рейтинг

9.7
18 ян. 2021 6:00 pm
Касъмпаша лого
Касъмпаша
- -
Ерзурум ББ лого
Ерзурум ББ
18 ян. 2021 6:00 pm
Касъмпаша
-
-
Ерзурум ББ
18 ян. 2021 6:00 pm
Фенербахче лого
Фенербахче
- -
Анкарагюджю лого
Анкарагюджю
18 ян. 2021 6:00 pm
Фенербахче
-
-
Анкарагюджю
18 ян. 2021 9:45 pm
Каляри лого
Каляри
- -
Милан лого
Милан
18 ян. 2021 9:45 pm
Каляри
-
-
Милан
18 ян. 2021 10:00 pm
Арсенал лого
Арсенал
- -
Нюкасъл лого
Нюкасъл
18 ян. 2021 10:00 pm
Арсенал
-
-
Нюкасъл
Estádio Municipal de Portimão 18 ян. 2021 10:15 pm
Портимоненсе лого
Портимоненсе
- -
Белененсеш лого
Белененсеш
18 ян. 2021 10:15 pm
Estádio Municipal de Portimão
Портимоненсе
-
-
Белененсеш
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
P