Какво представлява система Мартингейл

Какво представлява система Мартингейл 1

Системата, известна като Мартингейл, е може би най-масово използваната в цял свят за залагания на различни популярни хазартни игри и спортни състезания.
Определяна като най-печелившата система за залагане, тя е пределно проста, лесна и ясна за използване от всеки играч.

При нея играча увеличава залога си при всяка последователна загуба, а когато спечели, се връща към първоначалните суми, които е заложил и започва отново играта.

През годините играчите са използвали не една и две системи, с които да надхитрят съдбата и да изпробват късмета си, но Мартингейл безспорно е най-разпространената и води началото си от Франция, където е възникнала още през XVIII-ти век сред залагащите на популярната игра ези-тура.

 

Какво представлява Система Мартингейл?

Системата Мартингейл е базирана на това, че отчита вероятност от няколко поредни загуби, като идеята е, че нито една от губещите серии няма как да продължи до безкрай. Обикновено в тази система използваните залози са на базата на коефициента от 2,00 и други негови вариации, каквито са залозите за равенство, но при такива вече има и по-висок риск.

Трябва само да запомните, че при Мартингейл, щом загубите даден залог, веднага е нужно да удвоите предния, а после да продължите да прилагате тази тактика, докато не стигнете до печалба. Така щом спечелите, всички загуби ще бъдат избити наведнъж, без значение колко залога сте изгубили до момента и точно това е момента да прекратите тази серия.

Системата Мартингейл днес се използва при различни залагания като спортните залози, рулетката и повечето от казино игрите. Това е възможно най-непробиваемата система за залагания, предпочитана от мнозина играещи и типстъри, но и тя си има някои недостатъци, с които играчите трябва да се съобразят. Така например, за нейното използване задължително имате нужда от достатъчно средства за залаганията или т. нар. анкрол. С една дума, за да се надявате на успех, имате нужда от неограничени лимити на вашите залози или от неограничена банка.

Друг недостатък на този метод на залагане е и фактът, че мнозина надценяват успеха на Мартингейл и подценяват губещите серии, някои от които нерядко се оказват по-продължителни и по-начесто от очакванията на залагащия и водят до загуби.

[alert type=”info” icon-size=”normal”]Да удвояваме залога докато не спечелим и тогава да приключим серията, това е силата на системата Мартингейл. Правите губещ залог и удвоявате, правите нов такъв и удвоявате пак. Щом стигнете до печалба, спрете и излезте от играта с пари в джоба! [/alert]

Да припомним, че тази система е печеливша единствено когато имате коефициент поне от 2,00 или по-висок от него, затова тя се използва предимно при равностойните залози чрез метода на удвояването.

При нея има и такава особеност, че играещият може да залага на големи суми, печелейки малко, което ви дава още по-добър шанс за печалба в краткосрочен план, защото така влизате в повече от печелившите серии за сметка на губещите и ще си гарантирате по-малки загуби и победи, които накрая ще ви доведат до успех.

В дългосрочен план обаче нещата при използването на системата Мартингейл могат да се обърнат срещу вас при липса на късмет. Тя е по-скоро метод на залагане, който ви дава възможност да упражнявате контрол над своите залози и да не губите прекалено много пари при малшанс. Дава обаче и възможност на играчите все пак да печелят, като в същото време губят голяма част от своите залози. В същото време, системата е приложима успешно най-вече за тези играчи, които притежават по-задълбочени познания за различните спортни събития, на които са решили да залагат.

За да я прилагате успешно, трябва да залагате с минимум средна успеваемост на различните прогнози, тоест те да са успешни поне в 50 на сто от случаите, дори и повече.

 

Заключение

Макар и криеща риск за финансови загуби, през вековете системата Мартингейл се е наложила сред широки кръгове от залагащите, най-вече заради простотата си, ясния метод на нейното прилагане, както и заради възможностите да генерирате печалби, въпреки, че до момента сте отбелязали серия от загуби на средства.
Затова е най-добрите тактики при прилагане на системата разчитат на залагането на по-малки суми, благодарение на което пък имате удобството да не изпитвате особени притеснения ако направите серия от няколко грешни прогнози и загубите съответните залози, чак докато не стигнете до своята печалба.

Системата Мартингейл през годините и изкарала немалко пари на много хора, но за целта трябва да се опирате на стабилен анализ преди залаганията си, както и да прецизирате сумите, които ще заложите на една или друга игра, от която сте решили да спечелите, задоволявайки спортния си дух и хазартните си потребности.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8

PalmsBet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 30лв.

рейтинг

9.5
Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu 24 ян. 2021 12:30 pm
Коняспор лого
Коняспор
0 0
Анталияспор лого
Анталияспор
24 ян. 2021 12:30 pm
Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu
Коняспор
0
0
Анталияспор
Fortuna Sittard Stadion 24 ян. 2021 1:15 pm
Фортуна Ситард лого
Фортуна Ситард
1 2
Аякс лого
Аякс
24 ян. 2021 1:15 pm
Fortuna Sittard Stadion
Фортуна Ситард
1
2
Аякс
Allianz Stadium 24 ян. 2021 1:30 pm
Ювентус лого
Ювентус
2 0
Болоня лого
Болоня
24 ян. 2021 1:30 pm
Allianz Stadium
Ювентус
2
0
Болоня
Stade Matmut-Atlantique 24 ян. 2021 2:00 pm
Бордо лого
Бордо
2 1
Анже лого
Анже
24 ян. 2021 2:00 pm
Stade Matmut-Atlantique
Бордо
2
1
Анже
Stamford Bridge 24 ян. 2021 2:00 pm
Челси лого
Челси
3 1
Лутън лого
Лутън
24 ян. 2021 2:00 pm
Stamford Bridge
Челси
3
1
Лутън
Deepdale 24 ян. 2021 2:30 pm
Престън Норт Енд лого
Престън Норт Енд
0 0
Рединг лого
Рединг
24 ян. 2021 2:30 pm
Deepdale
Престън Норт Енд
0
0
Рединг
Estadio El Sadar 24 ян. 2021 3:00 pm
Осасуна лого
Осасуна
3 1
Гранада лого
Гранада
24 ян. 2021 3:00 pm
Estadio El Sadar
Осасуна
3
1
Гранада
Yeni Malatya Stadyumu 24 ян. 2021 3:00 pm
Йени Малатияспор лого
Йени Малатияспор
0 1
Галатасарай лого
Галатасарай
24 ян. 2021 3:00 pm
Yeni Malatya Stadyumu
Йени Малатияспор
0
1
Галатасарай
Denizli Atatürk Stadyumu 24 ян. 2021 3:00 pm
Денизлиспор лого
Денизлиспор
1 2
Карагюмрюк лого
Карагюмрюк
24 ян. 2021 3:00 pm
Denizli Atatürk Stadyumu
Денизлиспор
1
2
Карагюмрюк
De Grolsch Veste 24 ян. 2021 3:30 pm
Твенте лого
Твенте
0 1
ВВВ Венло лого
ВВВ Венло
24 ян. 2021 3:30 pm
De Grolsch Veste
Твенте
0
1
ВВВ Венло
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P