fbpx

Математическа стратегия за Под / Над залози

Доста потребители вече търсят алтернативни пазари за залози, тъй като стандартния 1Х2 пазар не предлага достатъчно тръпка за мнозина, пък и нека си признаем, че изненадващ късен гол е провалял плановете на всеки един от нас. Затова използваме момента за да ви запознаем с една стратегия за пазарите под и над определени голове, за която използваме статистически данни.

Средният брой на головете на двата отбора преди среща е нещо, което е от съществено значение както за букмейкърите, така и за залагащите.
Важно е да се знаят и средният брой на отбелязаните голове в различните първенства.
Как да се възползваме от силата на статистиките в различните ситуации ще научите тук:

Изчислете средният брой голове на мач

Между различните първенства резултатите за среден брой голове може много да варира. Статистистическите данни за цялото първенство обаче може да се окаже много субективен резултат, защото разликата в силата на отборите понякога няма как да бъде пренебрегната.
Най-добрият подход в ситуацията е да изчислите средният брой голове на двата отбора в предстоящият мач. Добре е да се запознаете и с разликата в резултатите на собствен терен и при гостуванията.

Пресметнете вероятностите

Можете да сметнете какъв е шанса някой от отборите да отбележи гол в предстоящият мач на база вече полученият резултат от предишното изчисление.

Определете подходящият коефициент

След като сме изчислили средно представянето на двата отбора при домакински срещи и гостувания, както и сме определили процентно шансовете прогнозите ни да успеят е време да разберем и какъв коефициент би бил изгоден за нас. Десетичният коефициент – 100 / вероятността може да ни даде отговор  какъв коефициент би бил подходящ за нашият залог.

Вземете предвид моментната форма

Описаното до момента не засяга моментната форма на двата отбора, но това не означава, че тя не е важна. Един клуб може да се е представил добре в последните няколко срещи и това да вдигне средният брой голове, но дали тази моментна форма би била обективен критерии, на който да разчитаме, когато правим залозите си.

Преценяйте ситуациите

Дали един отбор е аутсайдер в двубоя, дали гостува далеч от дома, дали мача е важен за тима? Това са все въпроси, чиито отговор пряко засяга средният брой на головете в срещите. Вземете предвид и опонента, в каква форма е, дали има тенденция да вкарва гол след гол или просто играе дефанзивно след като се е добрал до голова разлика.

Остави коментар

avatar

1XBET

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв.

рейтинг

9.8
МНЕНИЕ ВХОД
Нов

22bet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв

рейтинг

9.5
МНЕНИЕ ВХОД
Най-Препоръчван

Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.4
МНЕНИЕ ВХОД
Най-Надежден

Betfair

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100€

рейтинг

9.2
МНЕНИЕ ВХОД
6 апр. 2020 12:00 am
Евъртън
- -
Лестър
Antalya Stadyumu 6 апр. 2020 8:00 pm
Antalyaspor
- -
Rizespor
Dacia Arena 6 апр. 2020 9:45 pm
Удинезе
- -
Дженоа
P