Мениджмънт на Милър

Мениджмънт на Милър 1

Стратегията за финансово управление на Милър или позната като Мениджмънт на Милър би могла да се използва успешно в залозите, особено за правилното управление на сметката (банката).
Авторът на стратегията Дж. Милър е описал своя опит в книгата си “Професионален комарджия”. Там той описва освен стратегията си и начина по който букмейкърите правят печалбите си.

Въпреки, че Дж. Милър се смята за експерт по американски футбол, неговата стратегия може да се ползва и за други спортове. Трябва да се отбележи обаче, че тя е приложима при залози на коефициенти в диапазона 1.85-1.91 в Winbet BG, тоест за събития които имат шанс 50% да се случат. За да има смисъл стратегията, залагащият трябва да спечели не по-малко от 52.85% от залозите си. Така той ще елеминира маржа на печалба, който обикновено букмейкърите си определят.

Според Милър не повече от 2% от наличността по сметката (банката) ви трябва да бъдат разпределени за залог. В продължение на това, залозите могат да се увеличават само, ако имаме увеличение с 25% на средствата по сметката си. Съответно и размерът на залога следва да бъде намален, ако средствата по сметката спаднат с 25%. Ако играчът следва тези правила, той е напълно защитен от бърза загуба на средствата си. Освен това, ако залогът е направен на събития с указаните по-горе коефициенти, залагащият има добър шанс за печеливш залог, а и печалбата ще е добра.

Избирайки тази стратегия, в никакъв случай не пренебрегвайте съветите – да познавате добре отборите, пазарите, първенствата, на които залагате. Без добра подготовка и да инвестирате време и усилия в запознаване и анализ на информацията, няма как да имате високи шансове за успех. Като пазари на които можете да ползвате Мениджмънт на Милър, можем да посочим:

  • за футбол – например линиите под/над 2.5 гола, когато двете опции са оценени почти еднакво с да кажем 1.97 коефициент
  • при баскетбол – често при хендикапа имаме възможност за ползване на тази стратегия, например търсим хендикап линия от рода на +6.5 – коефициент 1.94/ – 6.5 – коефициент 1.94
  • тенис – тук е много вероятно да намерите доста подходящи залози, например вероятно хендикап отново от рода на – Хендикап 1 (-3.00) – коефициент 1.91 / Хендикап 2 (+3.00) – коефициент 1.91 в Efbet BG;

 

Заключение

Спазвайки стриктно тази стратегия определено ще получите много добри резултати. Проблемът е, че се изисква дисциплина и много от залагащите се отказват. Милър по принцип не одобряват комарджиите, които са готови да заложат на всичко и живеят с надеждата, че ще ударят джакпота. Неговите принципи на управление на банката позволяват да печелите в дългосрочен план, ако спазвате естествено всички правила и степента на печалба е поне 52.85%, зависи и от самите коефициенти на които залагате. В реалния живот процентът на печалба при наистина професионалните залагащи варира обикновено между 53% и 58%, да достигнеш 60% например е много, много добър резултат и малцина го постигат.

Трябва да си зададете въпроса – готов ли съм, имам ли достатъчно подготовка, за да позная 53 от 100 събития? Самата стратегия е работеща, но зависи и колко вие сте работили върху подготовката си.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Популярен

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

рейтинг

9.7
Най-Препоръчван

Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв

рейтинг

9.4
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P