Немска система за залози

Немска система за залози 1

Успехът в онлайн залаганията се базира на много неща, едно от които е стратегиите за залагане. Ако сте начинаещ в спортните залози, то е добре да стартирате залаганията с дадена стратегия. В интернет е пълно с бетинг системи и една от тях е “Немска стратегия за залози”, с която ще ви запознаем в тази статия.

Всяка стратегия за залагане е измислена и изпробвана от доказани типстъри, така че почти е невъзможно да ви подведе в дългосрочен план. Стратегиите за залози работят изцяло в полза на играчите, ако бъдат стриктно спазвани. Вие може да извлечете ползите от много стратегии, като най-важното е да разберете как работят.

 

Същност на Немска система за залози

Тази система е подобна на Мартигенйл. Ако сте се интересували поне малко от стратегии за залагане, то би трябвало да сте чували за Мартигейл, тъй като тя е една от най-известните. Отличава се с това, че е прогресивна стратегия като същото важи и за Немската система. Тя е базирана на непрекъснато увеличаване на размера на залога. Това, което различава немската система за залози от други подобни прогресивни стратегии, е че при нея се правят по-умерени залози. Не е казано, че само една печалба ще избие предходните ви загуби. Но пък в същото време залогът на играча не се увеличава в бързи темпове и няма риск за големи загуби след 3-4 залога.

Когато започвате стратегията, трябва да имате ред от числа, като е него се добавя едно число и изтрива друго, когато печелите или губите. Преди начало на залозите с тази стратегия, то избирате колко искате да играете. Да кажем, че имате 150 лева в акаунта и сте отделили 100 лева за тази стратегия. Избирате също така и колко печалби искате да направите. За 20 печалби в случая са ви нужни 40 залога по 50 лева. При печалби над 50% в случаите при тази стратегия, вие ще бъдете на плюс.

Ето и как изглежда вписания ред от числа в началото на стратегията:

50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50

Сега остава да започнете да залагате. Да кажем, че бързо сте намерили подходящ залог на живо и постигате печалба на 2 коефициент в Palmsbet. В този случай изтривате два номера от вашия ред – първия и последния.

При губещ залог на старта на стратегията правите следното: Добавяте един номер в края на вашия ред.

[alert type=”info” icon-size=”normal”]Същността на стратегията е, че при печалби редът на залози бързо ще намалее. По този начин по-бързо ще дойде и краят на немската система за залози, като цикълът ще се затвори с печалба за вас.[/alert]

 

Крие ли рискове тази стратегия?

В онлайн залаганията няма безупречна стратегия. Много фактори оказват влияние за печалба от спортните залози. При дълга серия от загуби в тази стратегия, вие ще натрупате загуби, а в същото време ще добавяте още числа към редицата си, което означава още залози. Преди да започнете тази стратегия, просто направете няколко пробни залога (може и без реални средства) на събития с 2 коефициент и проследете вашата успеваемост.

[alert type=”info” icon-size=”normal”]Контролирайте залозите си, когато използвате стратегия за залагане. Внимавайте най-вече със залозите на живо, тъй като много често ще намирате събития на подходящ коефициент, но пресмятайте риска.[/alert]

 

Заключение

В немската система за залози не се изисква от вас да поставяте залози по няколко пъти на ден, тъй като това не е някаква надпревара. Тук не търсите бързи печалби, а добре подбрани залози на 2 коефициент. Спазвайки правилата на стратегията и при успеваемост над 50%, вие ще сте на печалба. Според нас това е отлична стратегия за залагане за играчи, които анализират спортните събития и умеят да се контролират и би следвало да го използвате в реномиран букмейкър, както Bet 365.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P