Акрапович прибира три пъти по-висока заплата на “Армията”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Босненецът ще получава по 22 хиляди евро месечно

Новият наставник на ЦСКА София Бруно Акрапович ще получава три пъти по-висока заплата, отколкото в Локомотив (Пловдив), твърди blitz.bg.

Босненският специалист ще прибира внушителните за българските стандарти 22 хиляди евро на “Българска армия”, докато на “Лаута” се е разписвал срещу 7 хиляди.

Освен това в договора на Акрапович бил включен бонус, в случай че успее да спечели Купата на България. Двойно по-голяма ще е премията му при положение, че стори изглеждащата като трудно постижима мисия да направи ЦСКА шампион.

“Една от причините Акрапович  да се съгласи бързо да напусне Локомотив (Пловдив) е именно заплатата,” изданието цитира свои източници.

“При такава оферта човек, който има зад гърба си две купи на България и една Суперкупа, трудно ще откаже.  Първият му разговор с босовете на ЦСКА е продължил пет часа, но финансовата тема е била обсъждана не повече от няколко минути.

“Като му съобщили каква заплата му предлагат, Бруно казал на секундата, че е съгласен да напусне веднага Локо (Пловдив) и да подпише с Червените.”