Анчелоти: Наясно сме, че не се представихме добре
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Най-важното е, че се класирахме за осминафиналите", каза Карлето.

Наставникът на Реал Мадрид – Карло Анчелоти, призна, че вчерашният двубой срещу Шахтьор Донецк от груповата фаза на Шампионската лига не е бил от най-силните за “белите”.

Футболистите на испанския гранд завършиха наравно 1:1 с “миньорите” и по този начин си осигуриха участие в следващата фаза на надпреварата.

“Не играхме особено добре, но ние никога не се предаваме. Шахтьор излезе с различна система, за да блокира по успешно пасовете ни между линиите. Затова се наложи да играем с повече широчина. Наясно сме, че не се представихме добре, но показахме характер. Сега трябва да се възстановим физически. Целта ни е да завършим първи в групата”, заяви Анчелоти.

“Най-важното е, че се класирахме за осминафиналите. Най-добрите днес бяха Кроос и Рюдигер. Тони сам трябва да прецени дали иска да остане в тима и да подпише нов договор”, продължи италианецът.

“Дадох почивка на някои футболисти, защото бяха уморени, а не защото ги пазя за Ел Класико. Това, че Барселона има мач утре, няма да им се отрази негативно. Ще успеят да се възстановят навреме за дербито”, каза още Анчелоти.