Ансу Фати може да се озове в изненадващ отбор от Висшата лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Улвърхямптън се интересуват от младока

Английският Улвърхямптън е направил сензационна оферта на Барселона за Ансу Фати, съобщава Diario Sport. “Вълците” са предложили 30 милиона плюс Рубен Невеш за правата на младежа.

Преди известно време от лагера на Ансу Фати се заядоха с Шави и Барса. Бащата на младока сподели учудването си, от факта че треньорът на Барса не дава достатъчен шанс на младока. Той още тогава намекна, че Ансу може да си тръгне от каталунския гранд, ако нещата не се променят.

20-годишният испанец проби много рано в професионалния футбол, което може би му повлия негативно. Очакванията към младия Фати бяха доста високи още в началото, а когато наследи легендарната фланелка с номер десет от Лионел Меси, нещата излязоха извън контрол. Феновете на клуба започнаха да очакват това 20-годишно момче да носи целия тим на Барселона, който тогава се намираше в сериозна криза, на гърба си, което е меко казано невъзможно.

Улвърхямптън обаче са склонни да дадат шанс на Фати да започне кариерата си начисто. Това, което прави офертата им примамлива е включването на Рубен Невеш в нея. Португалският полузащитник показва постоянство в играта си в последните сезони и е следен от редица грандове като Арсенал, Ливърпул и Манчестър Юнайтед.