Барселона официално обяви името на временния треньор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Серхи Бархуан оглавява "каталунците" докато бъде намерен заместник на Роналд Куман.

От Барселона обявиха, че настоящият наставник на втория отбор Серхи Бархуан ще застане начело на първия тим до назначаването на нов старши треньор.

В петък от 14:00ч. Бархуан ще даде съвместна пресконференция с президента на “каталунците” Жоан Лапорта преди двубоя с Алавес от испанското първенство.

Според информациите почти сигурно Шави Ернандес ще бъде новият постоянен наставник на Барселона, но преди това той трябва да постигне договорка за прекратяването на контракта си с с катарския Ал-Сад.

Ето какво написаха от клуба:

“C настоящето съобщение Барселона обявява, че Серхи Бархуан, настоящият треньор на Барса Б, ще поеме временно техническото управление на първия отбор. Временната му позиция като старши треньор на първия отбор ще приключи веднага, след като клубът назначи постоянен треньор, който да замени уволнения Роналд Куман.

Президентът на ФК Барселона, Жоан Лапорта, ще представи официално Серхи Бархуан пред състава от първия отбор този следобед преди тренировката в Сиутат Еспортива.

Серхи Бархуан ще говори пред медиите утре, четвъртък от 13:00 часа централно европейско време, за да обсъди мача срещу Алавес, като президентът Жоан Лапорта също ще присъства”.