Барселона ще преговаря със Сантос за „новия Неймар“
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунците обмислят да предложат 30 млн. евро за младата звезда Анхело Габриел

Според информация на испанската медия Fichajes, футболистът на Сантос Анхело Габриел е обект на интерес от страна на Барселона. Каталунският гранд скоро ще се свърже с бразилския тим за евентуален трансфер на 18-годишното крило. Те може също да предложат 30 милиона евро, за да осигурят услугите на “новия Неймар”, както е наричен Анхело Габриел, през летния трансферен прозорец.

18-годишното крило напредна в редиците на Сантос, преди да направи своя дебют в първия отбор като 15-годишен. И оттогава насам Габриел се издигна сериозно, утвърждавайки се като един от най-добрите млади таланти в родината си. И въпреки че е записал само два гола и една асистенция в 21 изяви през този сезон, той остава високо ценен.

Барселона и Сантос споделят богата история, след като се договориха един с друг за трансфера на Неймар преди няколко години. 31-годишният играч остави трайна следа на “Камп Ноу”, въпреки че напусна при тежки обстоятелства. И Барселона ще се опита да повтори сделката със Сантос, като привлече Анхело Габриел през това лято.