Betano очаква лесна победа на Реал Мадрид срещу Жирона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Реал спечели 10 от своите 11 мача в лигата този сезон

Днес от 18:15 ч. отборът на Реал Мадрид посреща тима на Жирона в мач от 12-ия кръг на Ла Лига. “Лос бланкос” са тотални фаворити да спечелят двубоя на “Сантяго Бернабеу”. Реал Мадрид ще се опита да запише 11-ти успех в първенството през сезон 2022/23. Букмейкърът Betano bg очаква лесен успех за тима на Карло Анчелоти. Ставката за успех на шампионите е 1.25, така че Реал не би трябвало да има проблеми срещу каталунския тим.

Реал Мадрид прави превъзходно начало на сезона в лигата. Победата с 3:1 над Барселона преди няколко седмици отвори разлика от три точки в тяхна полза в битката за титлата. Отборът на Карло Анчелоти спечели десет от своите 11 мача в лигата този сезон, като девет от тези победи бяха с поне три гола. “Лос бланкос” загубиха с 2:3 от РБ Лайпциг в Шампионската лига в средата на седмицата, но не са имали две поредни загуби от повече от дванадесет месеца и трябва да се върнат на победния път срещу отбор, когото са победили четири пъти в шест опита.

Когато си в серия от шест мача без победа, последният отбор, срещу който искаш да играеш, е Реал Мадрид, така че Жирона ще има много тежка задача този уикенд. Отборът на Мичел пристига на “Бернабеу”, след като е загубил четири от тези половин дузина мачове, като всяко поражение включва поне три гола. Три от тези загуби бяха на чужд терен – 2-1 от Реал Бетис и Атлетико Мадрид и 3-2 срещу Алмерия, което означава, че всъщност сега са в серия от десет последователни мача като гост в Ла Лига без победа.

Жирона все пак е резултатен отбор и играе офанзивен футбол, така че може да отбележи попадение срещу Реал, но победата почти сигурно ще бъде за Карло Анчелоти и компания, като Карим Бензема ще преследва поредните си голове през сезона.