Чандъров отхвърли възможността Левски да вземе лиценза на Септември
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Босът на Септември Румен Чандъров категорично отхвърли възможността неговият клуб да предостави лиценза си на закъсалия финансово Левски.

Вчера в публичното пространство се заговори, че гонещият промиция в Първа лига тим е склонен на подобен ход, имайки предвид тежката ситуация в лагера на Сините.

Чандъров обаче заяви, че в тези слухове няма нищо вярно, добавяйки че дори не е водил разговори с хора от Левски по темата.

“Да, запознат съм с това, което излезе по сайтовете, но няма нищо вярно,”коментира босът на Септември. “Никога и по никакъв начин не е говорено с мен на тази тема.

“Няма как да дам или продам лиценза на Септември на Левски. Няма как да стане. Изобщо не е обсъждан такъв вариант. Това е плод на някакви фантазии.

“Ако имаше разговори, щях да ви кажа. Със Сираков отдавна не съм говорил. Човекът има проблеми за разрешаване. Не съм аз решението. На Левски е нужен мощен спонсор или няколко бизнесмени, които да работят заедно.”

Феновете на Левски също реагираха остро срещу евентуално обединение на двата столична клуба. Сектор Г излезе с декларация, в която предупреди шефовете на тима от “Георги Аспарухов”:

Нека да е ясно: няма да подкрепим никакво тире, запетайка, плюсче, скоба и тн шашми! Нито преименуван Септември, нито Царско село, нито Чепинци! Ръководителите на клуба да внимават изключително много какво правят, защото малко трябва, за да радикализират огромна маса от хора!