ЦСКА 1948 продължава със селекцията – представи младежки национал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

ЦСКА 1948 може да се похвали с поредно ново попълнение – талантливият Георги Русев. Днес новакът в efbet Лига представи младежкия национал, който заяви, че е много щастлив да защитава цветовете на отбора.

От ЦСКА 1948 споделят, че към 22-годишния атакуващ футболист е имало сериозен интерес от други български клубове, но той е избрал да се присъедини към “червените”.

Русев доскоро беше част от Септември (София), където се представи на добро ниво и привлече интереса към себе си. Преди това в юношеската си кариера Георги Русев е играл за втория отбор на испанския Хетафе, за юношите на Елче и за софийската школа – ДИТ София.

Георги Русев е записал мачове за две възрасти на българския национален отбор – до 19 г. и до 21 г. Крилото ще засили конкуренцията в състава на Красимир Балъков, като ЦСКА 1049 вече привлече играчи като Мартин Камбуров и Галин Иванов.

„Изключително съм щастлив, че имам възможността да играя за ЦСКА. Бързо се стигна до трансфера, а и двта клуба се разбраха без проблеми. Голяма чест е за мен, всеки знае какво представлява ЦСКА за България. Надявам се с моето представяне да помогна на тима да постигне целите си през този сезон. С оглед на състава и футболистите в него според мен отборът трябва да има големи амбиции. В ЦСКА винаги трябва да бъде така. Вярвам, че с работа и добър колектив може да бъде постигнато всичко. Искам да съм жив и здрав, отборът да има късмет, другите момчета да са здрави също“, заяви Русев при представянето си.