ЦСКА продаде Евандро в Унгария за 2 млн. лева
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Отборът на ЦСКА направи сериозен изходящ трансфер, след като продаде един от най-добрите си футболисти – Евандро. Браазилецът парафира контракт с унгарския гранд МОЛ Фехервар, в който се състезава и българския национал Георги Миланов.

Евандро направи два добри сезона при „червените“, като от новия му клуб МОЛ Фехервар ще платят за него 1 милион евро – 750 хиляди сега и още 250 хиляди през 2021 г.

Преди няколко дни Евандро се радваше на ваканцията си на българското черноморие, но явно бързо е заминал за Унгария, за да подпише договор с МОЛ Фехервар. През този сезон Евандро бе най-резултатният играч на ЦСКА в първенството като вкара 10 гола в 30 мача, като в 22 от тях бе сред титулярите.

МОЛ Фехервар е добре познат на българските фенове. Отборът се изправи срещу Лудогорец в квалификациите на Шампионската лига преди години, но тогава носеше името МОЛ “Види”. После стана “Фехервар”, а сега отново смени името си на “МОЛ Фехервар”.

Иначе днес “червените” се похвалиха с ново попълнение, след като привлякоха вратаря Димитър Евтимов. Тимът от “Българска армия” прави много сериозна селекция и вече се подсили с играчи като Юнус Санхаре, Юрген Матей и Амос Юга. Отборът стартира подготовката си за новия сезон, а тепърва се чакат още нови играчи, пише вестник “Труд”.