google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Отборът на ЦСКА уреди приятелска среща с новака в елита Монтана, пише “Тема Спорт”. Двубоят ще се проведе една седмица преди първия кръг на сезон 2020/21 в efbet Лига – между 31 юли и 2 август, на “Армията”.

Така „червените“ ще изиграят две контроли преди старта на новия сезон. Първата им приятелска среща ще бъде с фаворита във Втора лига Пирин (Благоевград), като двубоят е в събота от 19:00 ч. на “Българска армия”.

В състава на благоевградчани правят впечатление имената на много бивши играчи на ЦСКА в лицето на Николай Бодуров, Станислав Манолев, Александър Дюлгеров, Красимир Станоев, Антон Карачанаков, Владислав Златинов и Преслав Йорданов. Пирин има сериозни амбиции през новия сезон и целта е от догодина отборът да е в efbet Лига.

Междувременно стана ясно, че ЦСКА най-вероятно ще задържи единствено нападателя Тонислав Йорданов от преотстъпените играчи. През пролетта той защитава цветовете на Етър и направи добри мачове, като изигра 8 мача и вкара 5 гола. През есента Тонислав Йорданов бе в Литекс, като вкара 13 гола в 18 двубоя във Втора лига и Купата на България. Очевидно нападателят има качества и може да получи шанс на “Армията”.

21-годишният талант може да играе еднакво добре на върха на атаката и зад нападателя и ще прибави дълбочина в състава на ЦСКА в офанзивен план.