google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Новата промоция на онлайн казиното е по повод наближаващия Хелоуин

Много кеш награди и безплатни игри в Dancing Dead Prize Drops очаква потребителите на WINBET през месец октомври. Новата промо оферта на игралния оператор е в духа на Хелоуин, който наближава в края на месеца.

Участие в играта и период на провеждане:

Клиентите на Уинбет бг имат възможността да се включат в промоцията Dancing Dead от Amusnet! Всеки ден през промоционалния период, от 20:00 ч. до 22:00 ч., 669 клиенти на winbet.bg ще печелят на случаен принцип кеш награди и безплатни игри, като направят залози с реални пари от акаунта си на играта Dancing Dead. Минималната стойност за участие е залог от 0.20 лв.

Офертата Dancing Dead Prize Drops ще бъде активна всеки ден за периода 16.10.2024 г. – 01.11.2024 г. С ИЗКЛЮЧЕНИЕ на 31.10.2024 г. Всеки промоционален ден ще бъдат раздавани по 669 награди.

Информация за наградите от офертата

Разпределението на бонус наградите може да видите в сайта на Winbet.bg. Не е поставено ограничение в броя награди, които всеки клиент може да спечели на случаен принцип, участвайки в промоцията.

Кеш сумите, предоставени за награда от игралния оператор, не са обвързани с направата на депозит или разиграване. След спечелването им, те ще бъдат добавени автоматично в профила на играча. В случай, че клиент спечели награда под формата на безплатни игри, наградата се зарежда в профила и мже да бъде свободно използвана.