Емери преди мача на “Анфийлд”: Излизаме с мисъл за победа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Можем само да спечелим от подобни предизвикателства", обяви той.

Мениджърът на Астън Вила – Унай Емери, призна, че в клуба няма да правят трагедии при евентуален пропуск за участие в евротурнирите.

Той говори още за предстоящия двубой на тима му срещу Ливърпул, който е утре и ще се проведе на “Анфийлд”. Мачът стартира от 17:00 часа.

„Няма от какво да се страхуваме. Изправяме се срещу велик клуб с фантастичен мениджър и можем само да спечелим от подобни предизвикателства. Излизаме с единствената мисъл за победа, защото както многократно вече споделих – нашата цел е да стигнем до европейските турнири. Постоянно разговаряме с ръководството и съм убеден в доброто бъдеще пред Вила”, заяви Емери.

“Спокоен съм, защото имам пълната свобода и заедно с шефовете гледаме в една посока. Ако все пак не успеем да играем в Европа, изобщо няма да правим трагедии, обсъждали сме и този вариант с ръководителите. Вярвам, че ще ставаме по-силни и не се притеснявам за бъдещето. Сега обаче гледаме единствено към мача с Ливърпул и ще излезем без страх, готови за битка“, допълни специалистът.