Евтимов след дебюта си за ЦСКА: Това за мен е сбъдната мечта
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Димитър Евтимов бе избран за най-добър на мача ЦСКА - Царско село

В днешния мач срещу Царско село, вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов направи своя дебют с “червената” фланелка. Той остана много щастлив от успеха с 1:0 над “царете” и от дебюта си за “армейците”.

Вратарят бе избран от феновете за номер 1 на двубоя. Той коментира конкуренцията с Густаво Бусато, както и очакванията от сблъсъка в Лига Европа срещу Йънг Бойс идния четвъртък.

„Играта през първото полувреме бе равностойна. Второто полувреме ние владеехме инициативата, а съперникът ни имаше една, две контраатаки. Заслужено победихме, показахме характер, вкараме в последната минута“.

„Тежаха ни двубоите, в които не успяхме да спечелим. След трудния мач в Рим, успяхме да победим. Мислим за мача в четвъртък“.

„Много се радвам. Фен съм на ЦСКА от дете, сбъдната мечта е да играя. От 10 месеца не бях играл заради контузия, COVID. Радвам се, че всичко свърши с победа“.

„Густаво се представи много добре в Рим. Добре е отборът да разполага с двама солидни вратари. Който се представя по-добре заслужава да играе“.

Димитър Евтимов коментира и предстоящия мач с Йънг Бойс:

„Отиваме да се борим. Ще бъде тежък двубой. Добър отбор са, ще играем на изкуствено игрище, което ще е в плюс за тях. Двубоят им днес бе отложен, така че ще са по-свежи. Ще покажем характер, ще се борим с тях и ще покажем добро лице“.

„Мисля, че физически сме добре. Тежко е след двубоите, пътувания. Ще бъде трудно, но според мен момчетата ще бъдат добре“, каза Димитър Евтимов.