Генчев се подиграва на Бруно: “Кой мач е гледал той?”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Асистентът на Дамбраускас смята, че разликата в класите на двата тима е много голяма, а на Акрапович му липсвал шампионски манталитет

Един от асистентите от наставника на Лудогорец Валдас Дамбраускас – Станислав Генчев, се изказа доста иронично след изявлението на предводителя на ЦСКА София Бруно Акрапович след края на вчерашния сблъсък между двата тима на “Хювефарма Арена”.

Орлите спечелиха битката на върха в Първа лига с 1:0, но босненският треньор на Армейците обяви, че неговият отбор е по-добър, като загубата е дошла заради подарена инициатива през първото полувреме.

Акрапович допълни, че след почивката Червените са доминирали на терена. Нещо повече, той заяви, че играчите на ЦСКА са си “правели, каквото си искат на терена”.

Генчев обаче се изсмя на твърдението на предводителя на ЦСКА.

“Аз не знам кой мач е гледал Бруно Акрапович,” започна бившият полузащитник. “Те нямаха нито един удар в очертанията на вратата, а ние имахме шест чисти голови положения.

“Очевидно е гледал някой друг мач. Няма нищо лошо, когато си загубил, да кажеш: “Да, днес съперникът беше по-добър и заслужено постигна победа.

“Именно шампионският манталитет липсва на треньора (на ЦСКА) според мен.

“Мисля, че вчера бяхме доста по-добрия отбор и единственото, за което можем да съжаляваме е, че не успяхме да оплзотворим головите си положения, за да се поздравим с доста по-убедителна победа.

“Всички в клуба обаче сме доволни от начина, по който стояхме игрово на терена, защото се видя, че разликата в класите на двата отбора е много голяма.”

Генчев илюстрира ситуацията в наложения от двамата наставници шахматен начин на изразяване.

“Вчера Валдас Дамбраускас показа как може да се матира с пешката. Той просто матира Акрапович с пешката…”