Гуардиола очаква спад във формата на Сити за последните мачове
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не знам как се чувстват сега в отбора. Всички трябва да тичат много и да се подготвят добре за двата финала, които ни предстоят."

Пеп Гуардиола, очаква известен спад в представянето на състезателите си, след като защитиха шампионската си титла в Англия. Испанският специалист предупреди играчите, че все още за отбора предстоят много важни двубои. “Небесносините” са на финал за ФА Къп и Шампионската лига, а ако спечелят тези два трофея, то те ще станат втория английски и манчестърски клуб постигнал требъл. Иначе Сити ще играят като гост срещу Брайтън в сряда в мач от първенството.

“Имаше празник след двубоя ни срещу Челси. Не знам как се чувстват сега в отбора. Всички трябва да тичат много и да се подготвят добре за двата финала, които ни предстоят. Високите стандарти трябва да бъдат поддържани. Нормално е да опитаме да пестим енергия. Играем в турнира за купата на футболната асоциация, в първенството и Шампионската лига. Арсенал имаше само шампионатни мачове. Изразходваме огромни сили. Всеки футболист може да окаже влияние. Понякога пет минути са по-важни от цялото останало време в мачовете”, коментира Гуардиола пред медиите, цитиран от “Ройтерс”.