Хичо готов да се завърне на терена и в Левски… през май
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Някогашното крило на Левски Николай Димитров потвърди, че шефовете на Сините са потърсили контакт с него, за да го подтикнат да поднови кариерата си, заигравайки отново на Герена.

Изненадващо или не, Хичо не отрязал категорично мераците на босовете от “Георги Аспарухов”, но добавил, че това би могло да стане чак през месец май.

Димитров сложи край на състезателната си кариера, но според клауза в контракта с последния му клуб – руският Урал, той няма право да облича екипа на друг отбор до петия месец на следващатта година.

“Да, от Левски ме потърсиха, но имам договорка с последния му клуб, че няма да играя за друг отбор до месец май следващата година,” обясни Димитров, който преди години бе смятан за един от най-големите таланти в българския футбол и дори бе на проби в лондонския гранд Арсенал.

“Ако след това от Герена ме искат и аз имам с какво да бъда полезен на 33 години бих се завърнал на терена. Това ще е само и единствено от сантименталност и в името на Левски.”

Хичо обаче не се изказа особено оптимистично за бъдещето на Сините.

“В клуба от 10 години се работи на парче и сега е пикът на резултатите,” коментира той. “Не виждам от къде ще дойде човек, който да инвестира голяма сума, за да погаси всички тези дъулгове. Дано обаче Наско Сираков се справи със ситуацията.”