Холанд за Сити: “На правилното място съм!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят не скри, че от години гледа с удоволствие изявите на отбора

Новото попълнение на английския Манчестър Сити Ерлинг Холанд изрази по обичайния за подобни случаи ентусизъм след осъществен трансфер в клуб с големи амбиции и класни играчи.

„Това е горд ден за мен и моето семейство,” заяви норвежката голова сензация,” който акостира на “Етихад” след трансфер от германския Борусия Дортмунд. “Винаги съм наблюдавал Сити и обичах да го правя в последните сезони.

“Искам да вкарвам голове, да печеля трофеи и да се подобря като футболист, и съм уверен, че мога да го сторя тук. Това е страхотен трансфер за мен и нямам търпение да започна предсезонна подготовка.

„Има толкова много първокласни играчи в този състав и Пеп е един от най-великите мениджъри на всички времена, така че вярвам, че съм на правилното място, където да осъществя амбициите си.

“Не може да не се се възхитиш от начина им на игра, вълнуващо е и те създават много голови положения, което е отлично за футболист като мен,” допълни Холанд, който реализира удивителните 86 гола в 89 мача с екипа на Дортмунд.

Екипът на Манчестър Сити преди години носи и бащата на Ерлинг – Алф-Инге Холанд, чиято кариера на практика бе разрушена след свирепо фаул, извършен от бившия ирландски халф на Манчестър Юнайтед Рой Кийн.