google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Легендата на българския футбол ще партнира на клиентите на сайта winbet.bg за техните залози на живо за Европейското първенство

Онлайн букмейкърът WINBET ще предложи на своите клиенти виртуална среща с Христо Стоичков. Легендата на ЦСКА и Барселона ще бъде основен партньор за играчите в бетинг платформата в промоцията Майстер на WINBET, която е пусната специално за Европейското първенство по футбол в Германия, започващо този петък със срещата Германия – Шотландия.

Легендата ще окаже съдействие на всички потребители на сайта на WINBET, които имат залози „на живо“ на двубоите от Европейското първенство, като Христо Стоичков ще избере специалната им награда от офертата Майстер.

За да си уредят виртуална среща с Христо Стоичков, играчите е нужно да са поставили единичен залог на живо на мач от турнира според условията за класиране на промоцията. Без значение е дали поставеният залог е успешен или губещ – след като залогът е уреден в акаунта ви, Христо Стоичков ще предостави допълнителни опции за забавление.

Ако потребителите приемат предложението на легендарната осмица, реализираните допълнителни печалби се зареждат веднага в профила им. От букмейкъра не налагат изискване за допълнително разиграване или други условия за офертите от Майстер. Пълните правила и условия на страхотната промоция Майстер са обявени в промоционалния раздел на сайта winbet.bg.