Игор Тиаго е аут за двубоя с Черно море
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Игор Тиаго ще пропусне мача срещу Черно море, победа в който ще гарантира 12-ата поредна титла на „орлите“

От Лудогорец няма да могат да разчитат на един от най-добрите си играчи през сезона – Игор Тиаго, за изключително важното гостуване на Черно море от последния кръг на efbet Лига.

Причината за отсъствието на бразилеца ще са натрупаните жълти картони, като срещу Левски той получи 9-то си официално предупреждение през сезона в шампионата и за Купата. Тогава той си съблече фланелката, след като вкара победното попадение.  Последната среща, в който деветката на „орлите“ не взе участие заради картони, бе в реванша за SESAME Купа на България пак срещу Черно море.

След това, голмайсторът на Лудогорец, който реализира 20 попадения и 11 асистенции в 53 срещи във всички надпревари, получи официални предупреждения във финала за Купата и в мачовете срещу Левски, ЦСКА-София и ЦСКА 1948 за първенството.

По този начин Игор Тиаго ще пропусне мача срещу Черно море, а победа в който ще гарантира 12-ата поредна титла на „орлите“, които водят с една точка пред ЦСКА-София преди изиграването на последните срещи на двата отбора през този сезон.

Напрежението се задълбочава и възможността за спечелване на уникални предложения от букмейкъра Sesame. Всички фенове, които използват Сезам промо код, ще имат възможността да залагат на този важен мач със специален бонус. Така че, ако искате не само да подкрепите своя отбор, но и да усетите вълнението на залозите, не забравяйте да въведете промо кода и да се включите в играта.