Inbet предвижда победа на Интер в Дерби д’Италия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата тима ще играят за купата на Италия

Тази вечер предстои да бъде изиграно четвъртото Дерби Д’Италия от началото на сезона. Отборите на Интер и Ювентус ще спорят за място на финала на Копа Италия след равенство 1:1 в първия двубой.

Интер е един от най-силно представящите се отбори в евротурнирите през този сезон. Възпитаниците на Симоне Индзаги успяха да достигнат до полуфиналите на Шампионска лига за пръв път откакто спечелиха турнира през 2010 година. Те обаче не успяват да покажат постоянство в играта си в Серия А и се намират на 6-ата позиция, която не е типична за тях през последните сезони. Потвърждение за слабите изяви на отбора на Индзаги в Италия са разочароващите резултати срещу съперника им в Копа Италия – Ювентус. Интер успя да достигне до равенството в предишния мач чак в 95-ата минута след точно реализирана дузпа от Ромелу Лукаку. В другите два сблъсъка срещу ”старата госпожа”, през настоящата кампания, те бяха победени с 2:0 и 0:1.

Подобно на Интер, на Ювентус също му предстои полуфинал в евротурнир. За съжаление на феновете на “старата госпожа” обаче той не е в Шампионска лига, а в Лига Европа. Ювентус също не показва постоянство в играта си през настоящата кампания. Тимът започна слабо сезона и отпадна от групите на Шампионска лига. Последваха тежки наказания от УЕФА, които се отразиха на морала на футболистите. Сега обаче, когато наказанието бе отменено и Ювентус се върна в топ 4 в Серия А, тимът изглежда като доста опасен съперник.

В сайта на Inbet цифрите показват, че Интер ще достигне до финала. Коефициентът за победа на домакините е 2.09, а този за успех на гостите е 3.77 Равенството е със ставка 3.27.