Иско с критика към Зидан, че не получава повече игрово време
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Плеймейкърът е недоволен от липсата на игрово време и атакува наставника на клуба

Испанският полузащитник Иско атакува треньора на Реал Мадрид Зинедин Зидан, твърдейки, че е изгонен от французина. Халфът не взе участие при победата над Барселона в събота и загубата в Шампионската лига загубата на Шахтьор три дни по-рано. Всъщност 28-годишният футболист игра само четири пъти през новия сезон, след като през лятото бе с изкълчен глезен.

„Ако трябва да ме замени, той ме вади от игра в 50-ата или 60-ата минута на мача. Понякога дори и на полувреме “, оплака се играчът в програмата „El Partidazo“ на Movistar + . “Ако трябва да ме пусне на терена, ще го направи в 80-ата минута”, споделя бившият халф на Малага.

През седемте си години в Реал Мадрид, Иско винаги е бил важна фигура за отбора, но в последните три години той получава по-малко време за изява. Има предположение, че той не се глава достатъчно в играта в защита, което не се харесва на Зидан.

Реал Мадрид сега е втори в Ла Лига с 13 точки, като се намира зад изненадващия лидер Реал Сосиедад, като “белият балет” има мачпо-малко.

След успеха си в Ел Класико, Реал Мадрид ще пътува до Германия за мач Борусия Мьонхенгладбах в Шампионската лига във вторник, търсейки първа победа в състезанието преди двете срещи с Интер на Антонио Конте в следващите два кръга от груповата фаза.