Куман: Ще се опитаме да спечелим и двата мача срещу Севиля
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Всички топ отбори са под напрежение, не само нашият", споделя треньорът на Барселона

На Барселона предстоят два двубоя срещу Севиля, като първо отборите ще се срещнат в мач от Ла Лига този уикенд. На пресконференцията преди срещата, наставникът на каталунците Роналд Куман заяви, че всички топ отбори са под напрежение, не само Барса.

Нидерландецът добави, че “блаугранас” ще се опитат да запишат победи и в двата двубоя срещу Севиля. Няколко дни след гостуването на “Рамон Санчес Писхуан”, Барселона приема Севиля в реванш от ½-финалите в турнира за Купата на Краля, като в първата среща андалусийци спечелиха с 2:0.

„Не съм съгласен, че следващата седмица е от огромно значение за нас. Изглежда сякаш ние сме единственият тим, който играе важни двубои. През уикенда топ отборите играят един срещу друг и всеки е под напрежение, не само ние“, заяви Куман на пресконференцията преди шампионатния мач със Севиля в събота.

„Различни са двубоите срещу Севиля. Утре се изправяме един срещу друг за първенство, а после за Купата. Трябва да се опитаме да спечелим и двете срещи. Знаем резултата от първия двубой за Купата, а утре ще се стремим да продължим победната си серия в Ла Лига. Трябва да се поздравим с трите точки, за да притиснем Атлетико Мадрид и Реал“, добави нидерландецът.