Кузманов: Спартак Варна играе във всеки мач за победа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Един от шефовете на варненския клуб коментира успеха на "соколите" срещу Нефтохимик, както и амбициите на отбора занапред.

Изпълнителният директор на Спартак Варна Красимир Кузманов остана доволен след победата на “соколите” с 3:1 над Нефтохимик в откриващия кръг от Втора Лига.

„Преди две години започнахме участие си във Втора лига пак срещу Нефтохимик, който ни разгроми тогава в Бургас с 5:0. Сега излязохме срещу същия съперник с мисълта за задължителна победа. Това беше причината за напрежението в играта ни през целия двубой. Като цяло сме доволни от представянето на футболистите ни. Очаквах оспорван двубой и той беше именно такъв”, заяви изпълнителният директор на “соколите”.

“Благодаря на феновете ни за подкрепата. Имаме по-голям потенциал от демонстрирания в Бургас и с времето ще го разкрием. Разполагаме с млад отбор и треньорски щаб. Наясно сме върху какво трябва да работим и не спираме да го правим. Преди двубоя с Нефтохимик казах, че Спартак (Варна) играе във всеки мач за победа. Нямаме поставени цели за конкретно класиране. Излизаме на терена да играем привлекателен модерен футбол, да радваме феновете и естествено да побеждаваме“, добави още Кузманов.