Левски поискал половин милион евро за Горанов
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Първоначалната цена, която Левски поискал от белгийския Шарлероа за бранителя Иван Горанов била половин милион евро.

Нереално високата сума предизвикала търкания между защитника и шефовете на тима като по тази причина той бил на крачка от напускане на стадион “Георги Аспарухов”, твърди “Меридиан мач”.

След продължителни преговори все пак на Герена склонили да намалят рязко исканите пари и се съгласили на трансфер срещу125 000 евро – четири пъти по-малко от исканите в началото.

Осъществената сделка премахнала напрежението между двете страни, а Горанов дори се сбогува със Сините с емоционално обръщение:

„За мен бе сбъдната мечта да нося фланелката на отбора, който е в сърцето ми от дете!, заяви той. “За мен бе огромна чест и отговорност да бъда капитан на Левски! Благодаря на ръководството на клуба, на всеки един съотборник, с който се срещнах благодарение на Левски, на служителите на клуба.

“Огромно благодаря на най-великата публика, която никога не спря да ни подкрепя и без зад нас, когато най-много имахме нужда – в тежките моменти. Трудно ми е да се разделя с любимия отбор, но този трансфер е част от моето развитие като футболист.

“Пожелавам само успехи на клуба и съм сигурен, че те съвсем скоро ще са факт! Левски завинаги в моето сърце!.”