Ливърпул и Тотнъм следят полузащитник на Лориен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ливърпул и Тотнъм са свързвани с трансфер на 23-годишния халф Енцо льо Фи

23-годишният полузащитник Енцо льо Фи прави силен сезон за Лориен. Той е юноша на този тим и проби в “оранжевите” през сезон 2019/20, като сега прави най-силната си кампания. Силното му представяне привлече интереса на Ливърпул и Тотнъм, като се споменава, че и Нюкасъл следи футболиста.

Льо Фи ще влезе в последните 12 месеца от договора си през лятото и може да бъде продаден. Лориен със сигурност ще обмисли трансфер на офанзивния халф при добри оферти. 23-годишният футболист би дал повече дълбовчина в халфовата линия на Ливърпул, който може да се раздели с Наби Кейта , Алекс Окслейд-Чембърлейн и Джеймс Милнър през лятото.

Французинът със сигурност има потенциала да успее в топ клуб от Висшата лига. И остава да видим дали Ливърпул може да се договори за трансферна сума с Лориен за Еньо льо Фи. 23-годишният играч може да действа както като атакуващ халф, така и като централен полузащитник.

Французинът има пет гола и пет асистенции във всички турнири през този сезон. Льо Фи е следен сериозно и от Тотнъм, който също трябва да добави повече качество в среата на терена.