Майкъла нападна ръководството: Не можеш да изтриеш историята!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Защо няма покани за легендите на отбора? Трябва нов стадион", заяви Георги Илиев

Бившият халф и ръководител на ЦСКА – Георги Илиев говори пред колегите от “Спортал” преди финал за Sesame Купа на България, който изправя “армейците” срещу Левски. Майкъла прогнозира победа с 2:1 за любимия си тим.

“Според мен ЦСКА допусна грешка с освобождаването на Любо Пенев в началото на сезона, а след това и с това на Стойчо Младенов. Левски е превъзбуден, но давам победа за червените с 2:1. ЦСКА ще направи днес добър мач.”

“0:5 от Лудогорец? Това е срам за ЦСКА. Ние сме в ерата малко след маймуните. Какъв е проблемът Наско Сираков да седне до Данаил Ганчев? Стига с думата “реконструкция” – трябва нов стадион! Нов! ЦСКА за две години може спокойно да си построи стадиона, това е важно. Лудогорец 11 години показва на ЦСКА и Левски как се прави отбор и как се менажира футболен клуб. 20 точки е разликата. Искам да попитам защо няма покана за мача за Любо Пенев, за Стойчо Младенов, за Пламен Марков, за Емо Костадинов, за Спас Джевизов? Не можеш да изтриеш историята. Не може с такова отношение към легендите и към феновете. Ръководете този клуб по шампионски”, каза Майкъла.