Кметът на Пазарджик поздрави Хебър за продължаването към 1/4-финалите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Благодарим Ви за усилията и достойното представяне като водещ отбор на нашият град", написа Петър Куленски.

Новият кмет на Пазарджик – Петър Куленски, поздрави отбора на Хебър за продължаването напред към 1/4-финалите за Sesame Купа на България.

Градоначалникът поднесе своите поздравления към “гробарите” и техния старши треньор Любослав Пенев след домакинската победа с 2:1 над Левски.

Ето и написаното от Куленски в писмо до Хебър:

“Уважаеми г-н Пенев, Уважаеми футболисти, Уважаемо ръководство на ПФК “Хебър”,

С удоволствие, уважение и най-заслужени адмирации искам да Ви поздравя от мое име и от името на администрацията на Община Пазарджик за постигнатия успех и класирането Ви на четвъртфинал в турнира за Купата на България. С този успех Вие вдъхновявате пазарджиклии и доказвате вашия професионализъм в един важен и предизвикателен момент за клуба и града. Ролята ви е значима за това общността ни да получава добрите примери, от които има нужда, и да се вдъхновява с мотивацията и хъса, на които сте носители.

Благодарим Ви за усилията и достойното представяне като водещ отбор на нашият град. Вярваме във Вашите бъдещи успехи и победи и Ви пожелаваме отлично представяне и постигане на заложените спортни цели.

Община Пазарджик категорично ще продължи да подпомага отбора и да търси устойчиви подходи за развитието и финансирането на отборите в града и детско юношеските школи.

На добър час и продължавайте да вдъхновявате!

ПЕТЪР КУЛЕНСКИ

КМЕТ НА ОБЩИНА ПАЗАРДЖИК”