Милан ще съперничи на Ман Юнайтед за голмайстора на Бундеслигата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Росонерите" искат да се подсилят с нападателя Серу Гираси от Щутгарт

Според информация на Calciomercato, Милан има голямо желание да разполага със Серу Гираси в своите редици. Италианският гранд се стреми да подсили атаката си през предстоящия зимен трансферен прозорец и са хвърлили око на 27-годишния нападател на Щутгарт, който е в страхотна форма този сезон.

Серу Гираси прави фурор в Бундеслигата, откакто се присъедини към Щутгарт през лятото на 2022 г. На фона на впечатляващото му представяне, германският тим го привлече с постоянен трансфер през изминалото лято, тъй като първоначално Гираси играеше в Щутгарт под наем.

Нападателят участва в 41 мача за германския клуб и е допринесъл за 36 гола до момента. 27-годишният Гираси изведе играта си на друго ниво през настоящия сезон. Той отбеляза 18 гола само в 13 мача. Гираси вкарва голове за забавление и представянето му привлече вниманието на множество топ клубове от цяла Европа.

Въпреки че играчът би искал да продължи в Щутгарт до края на сезона, той е на 27 години и трябва да вземе важно решение. Манчестър Юнайтед е сред грандовете, които искат да го привлекат. В битката за подписа на Гираси влиза и италианският тим Милан. “Росонерите” от известно време търсят нов нападател. Гираси може да подкрепя Оливие Жиру на върха на атаката засега и евентуално да поеме поста от французина през следващия сезон.