Томас Тухел хвали ново попълнение на Байерн Мюнхен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Подписахме с много млад и гладен за успехи футболист", щастлив е Тухел за привличането на Брайън Сарагоса

Преди няколко дни германският гранд Байерн Мюнхен си уреди услугите на младата звезда на Гранада – Брайън Сарагоса. Старши треньорът на баварците Томас Тухел говори за привличането на талантливия футболист. Опитният наставник определи новото попълнение на баварския колос като “уверен” и “добър дрибльор”.

Германският шампион съобщи за привличането на 22-годишния футболист в сряда. Сарагоса ще завърши сезона в Гранада и ще се присъедини към Байерн през лятото на следващата година. Цената на талантливия играч, блеснал в мач с Барселона този сезон, е 15 милиона евро.

“Подписахме с много млад и гладен за успехи футболист. Той е добър дрибльор, много силен в ситуации един на един. Брайън също е много уверен. Радваме се, че той се присъедини към нас”, каза Тухел, цитиран от журналиста Фабрицио Романо в социалните мрежи в петък.

През кампанията 2023/24 Брайън Сарагоса е взел участие в 14 мача за Гранада, като има 5 гола и се отличи с 2 асистенции. В Гранда се надяват футболистът да завърши сезона с двуцифрен брой попадения.