Maн Юнайтед гостува на Палас с мисъл за второто място
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Червените дяволи излизат за 10-а поредна победа във всички турнири

Набралият впечатляваща скорост Манчестър Юнайтед гостува на Кристъл Палас в среща от английската Висша лига, осъзнавайки че победа в столицата ще го изкачи на второ място във временното класиране.

В момента Червените дяволи са четвърти с 38 точки, колкото има и заемащият трета позиция Нюкасъл. Точка преди тях пък е шампионът Манчестър Сити.

Пълен успех за формацията на Ерик Тен Хаг при визитата на “Селхърст Парк” ще означава и 10-а поредна победа във всички турнири – нещо, което тимът от “Олд Трафорд” не е успял да постигне от времето, в което начело беше вездесъщият Алекс Фъргюсън.

През уикенда Юнайтед надделя с 2:1 в драматичен дуел над градския съперник Манчестър Сити, докато предвожданият от Патрик Виейра Палас отстъпи с 0:1 на закъсалия Челси.

Орлите са далеч от най-добрата си форма, като записаха четири загуби в последните си пет мача в английския елит.

Виейра ще стиска палци за възстановяването на датския централен бранител Йоаким Андерсен. Джеймс МакАртър и Нейтън Фъргюсън са контузени и не са на разположение.

Гостите ще бъдат без травмираните Дони ван де Бек и Джейдън Санчо, а под въпрос е участието и на Диого Далот.

Букмейкърът betano.bg дава сериозно предимство на Юнайтед – коефициентът за победа на Червените дяволи е 1.78. Шансовете на Палас за победа са оценени с 5.16. Ставката за равенство е 4.09.

Двубоят на “Селхърст Парк” започва в 22.00 часа и е част от мачовете от Висшата лига по телевизията днес.