Мбапе анонсира важно решение за бъдещето си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Изглежда, че желанието на френския стрелец е да остане в ПСЖ.

Перлата на Пари Сен Жермен – Килиан Мбапе, отново си спечели наградата за Играч на сезона във френската Лига 1.

Голмайсторът обяви, че намеренията му са да остане в ПСЖ и така той отрече информациите за евентуален трансфер в Реал Мадрид.

„Сега всичките ми мисли са със Серхио Рико (б.р. вратарят на ПСЖ получи мозъчен кръвоизлив, докато яздеше кон в Испания). Всички се молим за него. Сега мислим и за нашия спортен директор, който претърпя трагична загуба.

Исках да благодаря и да поздравя играчите на Ланс, които направиха страхотен сезон, както и Джонатан Дейвид, който вкара много голове. И, разбира се, Лео Меси, който помогна много на ПСЖ за всичко.

Бих искал да използвам възможността да благодаря и на целия персонал на ПСЖ. Казвам го често, но повтарям: може да го смятаме за банално нещо, но възможността да играя за ПСЖ до такива играчи е привилегия.

Винаги съм искал да спечеля и да запиша името си в историята на шампионата. Но дори и с амбицията, която имам, не очаквах да постигна толкова много толкова бързо. Наистина е много хубаво.

Много съм щастлив, че направих този избор миналата година. Тук съм, забавлявам се, ставам по-добър като играч. Имам полза от това. Догодина ще съм тук. Много съм щастлив“, сподели Мбапе.