Националът Марселиньо прие да играе във Втора дивизия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Халфът на българския национален тим Марселиньо, който спечели девет шампионски титли с Лудогорец ще премине в редовете на бразилския Витория Баия, съобщи клуба от град Салвадор.

Утре 35-годишният полузащитник ще премине медицински тестове, а след това ще подпише и контракта си с втородивизионния тим.

Във Витория Баия Марселиньо ще работи с добре познат треньор. Начело на състава е Бруно Пивети, който беше асистент на Пауло Аутуори при престоя на именития бразилски специалист в Разград.

Марселиньо, който облече екипа на Лудогорец през 2011 година, е играл също за бразилските Каскавел, Сантакрузензе, Сао Каетано, Катандувензе, Можи Мирим и Брагантино, както и за Ал Насър Дубай.

Той има 3 мача за юношеския национален тим на Бразилия, но след като се сдоби и с българско гражданство записа няколко срещи и за Трикольорите.

Миналия месец Марселиньо прекрати отношенията си с Лудогорец след девет изключително усшешни сезона. На тръгване от Разград обаче той заяви, че с удоволствие би се завърнал.

“Тръгвам, но вратата за мен е отворена,” каза той тогава. “Мога да се върна, дали ще е на терена или извън него, още не знам…”