Ники Михайлов все още бил доста над нормата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Капитанът на Левски Николай Михайлов изнесе няколко нелоши мача през този сезон, а неотдавна от клуба го похвалиха за положените усилия за възвръщането на оптимално тегло.

Преди повече от месец Сините обявиха, че стражът се е разделил с 22 от ненужните килограми, но въпреки това той продължава да бъде далеч от нормата.

По време на лагера на националния отбор преди мачовете в Лига Европа всички играчи минали през кантара, като Михайлов заковал 108 килограма при оптимално тегло около 93-94 килограма.

Това означава, че във времето, когато Петър Хубчев бе начело на тима, бившият вратар на Твенте е тежал около 130 килограма.

Наставникът на Левски Георги Тодоров дори обвини бившия селекционер на България за смущаващата кондиционна форма на стража, коментирайки че е недопустимо играчи от първия състав да са в подобно състояние.

Михайлов се ползва с безусловна подкрепа от новото ръководство на Левски и именно неговото налагане като несменяем титуляр принуди националът Георги Георгиев да премине в Черно море.

Любопитно е да се отбележи, че нападателят Валери Божинов също има проблеми с излишни килограми и именно това е основната причина той все още да не подписва контракт.