Пеп Гуардиола си хареса бранител на ПСЖ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ашраф Хакими е попаднал в полезрението на Манчестър Сити

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола възнамерява да привлече мароканския защитник на ПСЖ Ашраф Хакими, съобщава “Marca”. Испанецът усилено се опитва да намери нов футболист играещ на позицията на десен бек, тъй като се очаква Жоао Кансело и Кайл Уокър да напуснат тима през това лято. “Гражданите” обаче могат да срещнат съпротива от страна на ПСЖ, тъй като ръководството на клуба е безкрайно доволно от Хакими и няма намерение да се разделя с него.

Хакими е сред най-обещаващите десни бекове във футбола в момента. Започнал кариерата си в академията на Реал Мадрид, той впоследствие преминава през периоди в Бундеслигата с екипа на Борусия Дортмунд, в Серия А, с фланелката на Интер и в момента в Лига 1 с тази на ПСЖ. Единствената лига обаче, в която той все още не е играл е Висшата лига, което може да изкуши мароканеца да смени клубната си принадлежност.

Той обаче е едва 24-годишен, което означава, че има още доста години активен футбол пред себе си и може да отложи преминаването си в Англия с няколко години. За момента Хакими не е дал никакви индикации, че желае да напусне ПСЖ, тъй като той желае да бъде част от новия проект, който съвсем скоро ще започне да бъде изграждан на “Парк де Пренс”.