Полузащитник на Лудогорец: Бразилците ми помогнаха да се адаптирам
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Създадохме големи очаквания, защото изиграхме страхотни мачове срещу Бетис и Рома и това е нашето ниво“, заяви Педро Нареси.

Полузащитникът на Лудогорец – Педро Нареси, даде интервю пред бразилското издание „UOL“, в което говори за адаптацията си към новата обстановка в Разград.

Футболистът се озова в редиците на “орлите” в началото на септември и бе привлечен от Сеара.

„Беше по-добре, отколкото очаквах, адаптирах се много бързо. Разбира се, бразилците ми помогнаха много за това, но на терена успях да направя много минути и да покажа добро представяне, играейки във важните мачове от първенстгвото, Купата и в Европа. Имам още много да се развивам и да уча от европейския футбол и неговата култура, но тези първи месеци бяха страхотни“, сподели Нареси.

„Това е първата ми подготовка заедно с отбора. Малко е по-различна от Бразилия, но е от голямо значение, защото все още имаме шанс да спечелим на трите места, където се състезаваме и нашата подготовка се базира на това, гарантирайки шампионската титла и Купата на България, както и изненада в Лигата на конференциите. Създадохме големи очаквания, защото изиграхме страхотни мачове срещу Бетис и Рома и това е нашето ниво“, каза още той.

През есента Нареси записа общо 12 мача за Лудогорец във всички турнири, като успя да се утвърди в средата на терена в постройката на Анте Шимунджа, но все още чака първото си попадение с фланелката на “зелените”.