Реал Мадрид – България празнува 34-ата пред “Александър Невски”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Официалният Фен Клуб Реал Мадрид – България обяви, че ще организира специално събитие по случай спечелената 34-а шампионска титла в Ла Лига.

В събота – 25-и юли, от 11:00 часа всички мадридисти ще могат да се включват в обща снимка пред храм-паметника “Александър Невски”.

Ето какво гласи и цялото съобщение от българските привърженици на 13-кратния европейски клубен шампион:

“Официален Фен Клуб Реал Мадрид – България ви кани на едно вълнуващо и “шампионско” мероприятие в събота (25.07.2020г. от 11:00 ч.). Събитието ще носи наименованието “Сибелес” и ще се състои пред Храм-паметника “Свети Александър Невски” в столицата. Всички привърженици и симпатизанти на шампиона на Испания – Реал Мадрид, могат да се присъединят към това емоционално събитие и да се включат в паметната снимка по случай 34-ата титла на “кралете”. За предпочитане е “дрескодът” да е фланелки на любимците ни от Мадрид, а знамена, флагове, шалове, транспаранти и всякакви артикули на “белите” са добре приети. С удоволствие ще посрещнем и креативни идеи, свързани с числото “34” .  Организацията е съобразена с епидемичната обстановка, поради която ще сме на открито. 😉 Нека покажем на света, че и в България, има силно развит мадридизъм и хиляди фенове, които толкова обичат и подкрепят Реал Мадрид, празнуват титлата!”.