Реал Мадрид е близо до привличането на Хари Кейн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" гледа на Кейн като на перфектения заместник на Бензема

Според известния италиански журналист Алфредо Педула, отборът на Реал Мадрид е близо до привличането на Хари Кейн от Тотнъм. В момента на “Бернабеу” Флорентино Перес търси солиден заместник на Карим Бензема, но подписването с нападателя на Тотнъм няма да е лесна задача.

Бяха няколко натоварени дни в Реал Мадрид след противоречиви новини на много фронтове. Първоначално имаше оптимизъм, че Карим Бензема ще остане в тима, но в крайна сметка замина в посока Саудитска Арабия, след като подписа с Ал-Итихад. По-късно пристигна информаиця за сделка за звездата на Борусия Дортмунд Джуд Белингам. Сега за Флорентино Перес е наложително да привлече нападател, близък до класата на Бензема.

Реал са набелязали Хари Кейн от Тотнъм, но тимът от Висшата лига досега остава непреклонен в позицията си относно продажбата на своята звезда. Босът на “шпорите” Даниел Леви иска да задържи капитана на Англия в тима, въпреки че той навлезе в последната година от договора си. Някои информации предполагат, че Кейн, който вкара 32 гола във всички състезания този сезон, може да остане в Премиър Лийг, за да преследва Алън Шиърър и да стане голмайстор на Висшата лига.

Според скорошна информация от Алфредо Педула, Реал Мадрид е много близо до завършването на трансфера на Кейн. Клубът овободи бюджет за заплати след напускането на Бензема и Еден Азар. Тъй като “лос бланкос” вече подписаха с Белингам, има място за още един топ играч, който да бъде привлечен и да заеме важна позиция в отбора.