Реал Мадрид може да вземе Аспиликуета през лятото
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Челси няма против да се раздели със защитника

Сесар Аспиликуета е обект на интерес от страна на Реал Мадрид, пише испанското издание Fichajes.  Действащият шампион на Ла Лига е готов да предложи 10 милиона евро, за да вземе защитника на Челси. Доста вероятно е 33-годишният бранител да напусне “Стамфорд Бридж” в края на сезона.

Сесар Аспиликуета пристигна в Челси през 2012 г. от Марсилия. Испанецът постепенно се издиграше в йерархията на “Стамфорд Бридж”, като стана капитан при напускането на Гари Кейхил. о 33-годишният играч отбеляза спад в представянето си през последните няколко години. Все пак опитният бранител има 26 мача за тима през тази кампания. Бъдещето му на “Стамфорд Бридж” обаче остава несигурно, като Тод Боели и Греъм Потър подмладяват отбора, а защитникът Мало Густо ще пристигне през лятото от Лион.

Реал Мадрид иска нов играч на поста десен бек, тъй като Дани Карвахал е колеблив. Аспиликуета има голям опит и може да помогне на “белия балет”. “Лос бланкос” са готови да предложат 10 милиона евро за подписа на защитника на Челси и предстои да видим дали подобен трансфер ще се осъществи.