Реал Мадрид вярва, че за 130 млн. евро ще вземе Белингам
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" вярва, че 130 милиона евро ще са му достатъчни, за да си осигури услугите на Джуд Белингам

Испанският журналист Хорхе Пикон твърди, че според Реал Мадрид 130 милиона евро ще бъдат достатъчни, за да подпишат с английския национал Джуд Белингам. Съобщава се, че действащият шампион на Ла Лига е фаворит за привличането на полузащитника на Борусия Дортмунд.

Джуд Белингам е един от най-добрите полузащитници в света, откакто се присъедини към Борусия Дортмунд. Английският национал все още е в тийнейджърска възраст, но прогресира значително през последните два сезона и половина. В същото време той е важен футболист в отбора на Гарет Саутгейт на международната сцена.

19-годишният играч се представя на топ ниво през този сезон, като натрупа девет гола и три асистенции в 22 мача. Но приключението на Белингам в Борусия Дортмунд вероятно ще приключи през летния трансферен прозорец, а Реал Мадрид ще се опита да го доведе на “Бернабеу”.

Белингам е основната трансферна цел на Реал Мадрид. Журналистът Хорхе Пикон твърди, че действащите шампиони на Ла Лига смятат, че 130 милиона евро ще са достатъчни, за да подпишат с английския национал. Последните информации предполагат, че Реал Мадрид вероятно ще предложи оферта на стойност 120 милиона евро, включително бонуси.