Реал не се отказва – готов е да плати 1 милиард за Мбапе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В Мадрид очаровани от продукциите на френския ас в Катар

Авторитетното италианско издание “Гадзето дело спорт” съобщава, че грандиозното представяне на Килиан Мбапе на завършилото световно първенство Катар е накарало Реал Мадрид да обмисли нов опит да го привлече.

Нещо повече, в публикацията на медията се твърди, че Кралският клуб бил готов да сложи на масата “космическите” 1 милиарда евро, за да осъществи жадувания трансфер на звездата на Пари Сен Жермен.

Споменатата колосална сума включва очакваните заплати на французина за период от четири сезона – общо около 630 милиона, а 150 милиона щели да бъдат заделени за самото привличане, което общо прави близо 800 милиона евро.

Предвидени, според италианското издание, и доста пари за комисионни. Именно заради това на “Сантяго Бернабеу” изчислявали, че ще трябва да отделят около един милиард.

Преди началото на сезона Мбапе вече имаше договорка за свободен трансфер в Реал, но след това се отметна и подписа нов контракт с ПСЖ. Въпросното ново споразумение е до лятото на 2024 година с опция за още 12 месеца.

Реал не се отказва - готов е да плати 1 милиард за Мбапе 1