Шефът на Ла Лига: Надяваме се Меси да се върне в първенството ни
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Ако Барса подпише с Лео Меси, неговата заплата ще бъде по-малка от тази в Пари Сен Жермен", обяви Хавиер Тебас.

Президентът на испанската Ла Лига – Хавиер Тебас, отново коментира евентуалното завръщане на мегазвездата Лионел Меси в редиците на Барселона.

Както е известно, бъдещето на аржентинския национал в Пари Сен Жермен е неясно и по всичко изглежда, че играчът ще напусне “принцовете”.

„Ако Барса подпише с Лео Меси, неговата заплата ще бъде по-малка от тази в Пари Сен Жермен. Завръщането му сега зависи от продажбата на играчи. Мисля, че Барса ще получи добра сума от продажбата на играчи това лято. Надяваме се Меси да се върне в Ла Лига, но няма да отваряме широки ръкави, за да се случи това. Това, което е ясно, е, че има икономически контрол и за да се привличат играчи, трябва да го спазват“, коментира Тебас.

„От една страна, могат да подпишат с него, ако има бюджетен баланс, един по един, и за това Барселона трябва да положи много големи усилия за ограничаване на разходите. Другото е правилото за 40%. Те трябва да изпълнят тези условия, ако искат да направят този трансфер. Ние не се месим там. Ако един или седем се поберат в това количество, няма да се намесим“, добави още шефът на Ла Лига.