Сираков предлага шефски пост на Живко Миланов
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Новият мажоритарен собственик на Левски – Наско Сираков иска да задържи доскорошния капитан на отбора Живко Миланов в ръководството на клуба. Сърцатия играч е гласен за новия спортен директор на „сините“.

Сираков, Тити Папазов и старши треньорът Георги Тодоров са на мнение, че Миланов имам много какво да даде на базата огромния опит, който притежава. Тяхното основно желание е Живко да помага за развитието на младите таланти. Бившия национал има голямо уважение в съблекалнята на тима и дори се включи в първите тренировки за настоящия сезон.

До сега на тази позиция се изявяваше Ивайло Петков, който бе уволнен с идването на новите собственици.

35-годишния капитан на сините бе принуден да сложи преждевременен край на спортната си кариера, след като бе диагностициран със заболяване на белия дроб. Въпреки това, Живко довърши всички мачове със състезателно значение на Левски и окачи бутонките едва след отпадането от Локомотив (Пловдив) на полуфинала за Купата на България.

Миланов е юноша на Левски, а в кариерата си има на 150 мача със „синия“ екип. Той бе част и от най-славните години от новата история на клуба, когато Левски игра в групите на Шампионката лига.

Днес своя 36-ти рожден ден празнува бившият капитан на „Левски“ Живко Миланов. Юношата на "сините" прекрати своята…

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Tuesday, 14 July 2020