Славия изказа благодарности към Кушев за работата през годините
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белите" със специален пост за Мартин Кушев.

От ръководството на Славия изказаха благодарност на бившия помощник-треньор в първия отбор Мартин Кушев, който се раздели с “белите” в четвъртък.

Както е известно, вече и Златомир Загорчич не е старши треньор на столичния клуб, след като си тръгна.

Ето какво написаха “белите” на своя официален сайт:

“Професионалната кариера на Мартин Кушев във футбола е почти изцяло свързана със Славия. Бившият нападател преминава при “белите” за първи път през 1997 година, като това е дебютният от общо четири периода за него в отбора.

През 1999 година Кушев започва да играе в чужбина, преминавайки в германския Саарбрюкен. Отново носи екипа на Славия през 2000 и 2002 година, а това е последвано от трансфер в първенството на Русия. Последното завръщане на бившия национал у дома е през 2011 година, когато приключва кариерата му като състезател.

През сезон 2011-2012 Мартин Кушев става старши треньор на първия състав на Славия, а в периода 2016-2023 година неизменно е в треньорския щаб на “белите” като помощник.

Кушев има 115 мача и 53 гола за Славия по време на изявите си като футболист, а в хода на работата си в нашия екип изкарва и треньорски ПРО лиценз.

ПФК Славия изказва специални благодарности на Мартин за отдадеността му по време на дългогодишната ни съвместна работа. Желаем му всичко най-добро в личен и професионален план.

Славия ще бъде винаги с теб!”